Pensjonistene samler seg

Pensjonistene i Norsk Radiografforbund samler seg. Et eget pensjonistforum er etablert og 9. august 2017 startet styringsgruppen sitt arbeid.

​​

9. august 2017 ble NRFs Pensjonistforum etablert med egen styringsgruppe der leder og nestleder inngår. Samlet i Oslo var omlag 200 år med radiograffaglig og organisasjonsmessig erfaring fra det ganske land, fra Tromsø i nord til Moss i sør. Pensjonistforum skal være et viktig ledd i forbundets nye initiativ mot å bygge opp og ha en mer målrettet politikk ovenfor den gruppen av våre medlemmer som er, eller snart blir pensjonister. De har alle virket fra radiografutdanningene ble etablert i Norge og bærer således med seg radiografiens historie i hele dette tidsrommet. Dette er ballast og kompetanse som vi som forbund må dra nytte av når vi om ikke alt for mange år kan markere nye jubileer. Det vil bli opprettet en egen facebook-gruppe der interesserte kan melde seg, følg med i dagene som kommer.

Pensjonistforum styringsgruppe består av  (fra venstre): Anna Pettersen, Betty Sabbasen, Turid Langli (leder), Gunvor Haavi Wernersen og ​Clementine Iwe Thorsteinsen (nestleder). (Foto: Tone Rise)

Powered by Labrador CMS