Sekretariatsleder i Norsk Radiografforbund Thor Eivind Halvorsen.
Sekretariatsleder i Norsk Radiografforbund Thor Eivind Halvorsen.

Thor Eivind har boliglånet hos Nordea Direct

Det tjener han og familien mange tusen kroner på.

Publisert Sist oppdatert

Hjemme i den store eneboligen i Asker møter vi både to- og firbeinte familiemedlemmer.

Her bor Thor Eivind Halvorsen med kona Audhild, barna Sindre og Stina og kjæledyrene Stella og Mira. Den vesle hunden i familien setter stor pris på oppmerksomhet, og trives aller best i godstolen på pappas fang.

Lav boliglånsrente
Som sekretariatsleder i Unio-forbundet Norsk Radiografforbund, benytter Thor Eivind seg av en rekke fordeler. Spesielt én fordel har hatt stor betydning for han og familien, og ved å benytte seg av den har de spart mange tusenlapper hvert eneste år. – Vi har jo hatt boliglånet i samme i bank over lengre tid og når renta til Nordea Direct er så god for oss som er fagorganisert i et Unio-forbund, blir det jo pluss i økonomien hver måned, sier han med et lurt smil om munnen.

Familien sparer en god tusenlapp hver måned, og de siste årene har pengene gått med til oppussing i eneboligen deres. I år derimot er det hytte som står på agendaen: - Ja. nå gleder vi oss veldig til overtakelse. Hytta har behov for litt modernisering og vi må kjøpe nye møbler som passer til stilen, så nå er det fritidseiendom for alle (spare)penga!

Banken der det er lett å fikse ting selv
Thor Eivind fikser det meste selv, men han setter stor pris på at det finnes flere måter å ta kontakt med banken på. – På kundesenteret er de alltid så hyggelige. De hjelper meg med alle spørsmål jeg måtte ha, enten jeg ringer til dem eller sender en chat. Og ventetid, det har jeg aldri opplevd. Én gang tok det kanskje 20 sekunder på det lengste, så det sier jo sitt. Ellers er jo mobilbanken veldig bra. Den er oversiktlig og lett å navigere i, og jeg bruker den primært til å betale regninger med og sjekke saldo på brukskontoen.

Enkelt og trygt å være kunde i Nordea Direct
For utenom den lave boliglånsrenten mener Thor Eivind det er flere fordeler ved å være kunde hos Nordea Direct, og en av de viktigste for han er at det er enkelt å finne fram i nettbanken. – Sende lånesøknad? Enkelt. Ha oversikt over økonomien? Enkelt. Få svar på det du lurer på? Enkelt. Ja, det er rett og slett veldig enkelt å være kunde i banken, og det tror jeg er en veldig avgjørende faktor for de aller fleste ved valg av bank, sier han.

Thor Eivind anbefaler medlemsbanken til alle som er fagorganisert gjennom et Unio-forbund: – Å være medlem av et forbund gir deg flere fordeler. Ikke bare står man sterkere i arbeidslivet generelt, men det gir også gevinst for privatøkonomien – både når det gjelder trygghet og lønnsomhet. Og da får man ekstra god valuta for medlemskontingenten, avslutter han.