Her er neste års fagkurs!

Her er neste års fagkurs!

Fagkursgruppen i Norsk Radiografforbund har utarbeidet neste års fagkursrekke, og vi starter det nye året friskt med et helt nytt kurs om bildebehandling.

Det er fortsatt noen fagkurs igjen på årets etterutdanningsprogram som vi ønsker flere deltagere på, men vi drister oss likevel til å publiserer neste års program nå. Derfor vil også neste års fagkurs ikke bli publisert for påmelding på radiograf.no før litt senere på høsten.

Etterutdanningsprogrammet for neste års fagkurs er utformet som en brosjyre, hvor du vil finne listen over kursene med datoer, og undertitler etc. Hvert fagkurs blir også presentert kronologisk side for side med både læringsmål og målgrupper. De foreløpige programmene for hvert fagkurs vil bli publisert fortløpende på radiograf.no/fagkurs under hvert enkelt kurs etter hvert som de settes opp på hjemmesiden. Der vil du også finne annen informasjon om priser etc. samt lenker til påmelding.

Brosjyren er lagret som PDF, så du kan åpne den og laste den ned som du vil. Blant det først i brosjyren er en versjonsoversikt med eventuelle datoer for nye versjoner. Det er fordi brosjyren vil bli løpende oppdatert, og dersom for eksempel et fagkurs skulle få ny dato skal det bli oppdatert i brosjyren og lagt ut på samme sted på nytt. Det betyr at dersom du har brosjyren på papir, så kan det hende at en oppdatert versjon med endringer er å finne på radiograf.no. Riktig informasjon skal også bli oppdatert under hvert fagkurs på hjemmesiden, slik at dersom du er i tvil så skal det som står her være korrekt: www.radiograf.no/fagkurs

Det er ledige plasser på høstens fagkurs, som allerede er publisert med program etc., så velkommen til deltagelse:

  • 18.10.–19.10.     Kunnskapsbasert praksis ved RadForum
  • 31.10.–02.11.     MR for viderekomne
  • 07.11.–09.11.     CT-kolografi Hands on Workshop
  • 21.11.–22.11.     Strålevern

Åpne brosjyre med oversikt over fagkurs 2019 >>