CT godt & blandet

14.10.- 16.10.2020

(upublisert) Opprettet Sist oppdatert

Korona/ covid-19

Du som kursdeltager eller foredragsholder skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under deltagelsen din på vårt fagkurs. Konferansehotellet har store fellesarealer slik at det er enkelt å holde avstandsanbefalingene til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet. Det gjelder blant annet antall deltagere, avstand i konferanserommet og utenfor, trygg gjennomføring av måltider og generelt ekstra renhold.

Les mer og se videoen hotell Opera har laget om dette her: https://www.thonhotels.no/sikkerhet-hos-thon-hotels/trygge-rammer-pa-konferanser-hos-thon-hotels/

CT godt & blandet

Avmelding: Frist for avmelding er fire uker før arrangementsstart.

Påmelding  

Dato: 14.10.- 16.10. 

Sted: Hotell Opera rett ved siden av Oslo sentralstasjon

Læringsmål: Etter endt fagkurs skal deltageren ha tilegnet seg kunnskap om optimalisering av CT protokoller med fokus på bildekvalitet og dose, samt ha fått kjennskap til de forskjelligeleverandørenes løsninger for dosemodulering og håndtering av metallartefakter.Kursdeltageren skal også ha fått styrket sin kunnskap om CT-teknikk og diagnostikkpå forskjellige anatomiske områder og problemstillinger , samt kjenne til betydningenog nytten av CT-undersøkelser for klinikerne.

Gjennom denne kunnskapen skal deltageren settes i stand til å reflektere og evaluereegne CT-protokoller, og kunne bidra aktivt til optimalisering av protokollene i ettverrfaglig samarbeid.Målgrupper: Radiografer som jobber med CT, både med kort og lengre erfaring, samt radiologer, medisinske fysikere som jobber med CT og andre med interesse.

Priser: 

  • Fagkurs med lunsjer, pausemat og drikke samt elektronisk materiell kr 6900 totalt for medlemmer.
  • Hotell med frokost og treretters middag kr 1400 per døgn.
  • Dersom du ikke skal bo på hotellet, men ønsker å delta på nettverksmiddagen første kvelden, koster dette kr 400. 

Medlemmer av det danske Radiograf Rådet, Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor og de skandinaviske radiologforeninger får også medlemspris på våre fagkurs.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting: Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1345, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post. Spørsmål sendes per e-post til: Hans Flaata Merk:

  • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikke skjermen forstyrre de som sitter bak deg.
  • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.  

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund

Påmelding

Powered by Labrador CMS