Camilla Samuelsen innstilt som 1. nestleder

Anne June Iversen trekker seg fra vervet som 1. nestleder i NRF grunnet ny stilling. Det avholdes derfor ekstraordinært landsmøte til høsten, og Camilla Samuelsen er innstilt til vervet.

Samuelsen er i sin femte periode som styremedlem i forbundet. Hun har sittet i ulike grupper og utvalg internt i NRF som representant fra sentralstyret og vært lokal tillitsvalgt i Hammerfest i perioden 2002–2007. Nå sitter hun i forhandlingsutvalget der i forbindelse med årets oppgjør.

Camilla er utdannet ved radiografutdanningen i Tromsø, og har vært ansatt som radiograf ved Södersjukhuset , Røntgenavdelingen akuttseksjonen i Stockholm,  ved Sykehuset i Tønsberg og nå ved Finnmarkssykehuset.

Som styrerepresentant er hun opptatt av jobbglidning og lønn etter kompetanse og ansvar.  Hun legger også vekt på intern tillitsvalgtopplæring i NRF,  relevante fagkurs fra NRF og statusøkning for radiografer.

Det esktraordinære landsmøtet avholdes den 14. september i forbindelse med Høstkonferansen og Lederdagene. Innkalling til delegater og mer informasjon om avviklingen kommer i løpet av de nærmeste ukene.

Powered by Labrador CMS