Siste nytt

 

 

Pensjonistene samler seghttp://www.radiograf.no/nyheter/Sider/Pensjonistene-samler-seg.aspxPensjonistene samler segPensjonistene i Norsk Radiografforbund samler seg. Et eget pensjonistforum er etablert og 9. august 2017 startet styringsgruppen sitt arbeid.

 Helse

 

 

Veileder om pårørendehttp://www.radiograf.no/nyheter/Sider/Veileder-om-pårende-i-helse--og-omsorgstjenesten.aspxVeileder om pårørende 12.01.2017 Helsedirektoratet har i dag publisert Veileder om pårørende i helse- og omsorgstjenesten.

 Arbeidsliv

 

 

Endringer i arbeidsmiljøloven og ny lov om statens ansatte fra 1. julihttp://www.radiograf.no/nyheter/Sider/Endring-i-arbeidsmiljøloven-trer-i-kraft-fra-1.-juli.aspxEndringer i arbeidsmiljøloven og ny lov om statens ansatte fra 1. juli

 Organisasjon

 

 

Guri Bolstad trekker seg fra sentralstyrethttp://www.radiograf.no/nyheter/Sider/Guri-Bolstad-trekker-seg-som-styremedlem.aspxGuri Bolstad trekker seg fra sentralstyret

 Profesjon

 

 

Ny doktorgrad i radiografihttp://www.radiograf.no/nyheter/Sider/Vi-gratulerer-Eli-Eikefjord-som-Dr.-and-i-radiografi.aspxNy doktorgrad i radiografi Vi gratulerer Eli Eikefjord som disputerte for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen.

 Internasjonalt

 

 

På søken etter en mammografiradiografhttp://www.radiograf.no/nyheter/Sider/På-søken-etter-en-mammografiradiograf.aspxPå søken etter en mammografiradiografEr du mammografiradiograf og har lyst til å dra en tur til Ghana som foreleser i midten av juni?